Upisi 2018.

učenja, baš kao u vlastitom domu! 

DRAGI NAŠI,

Upisi u novi ljetni semestar počinju 29. siječnja i trajat će do 12. veljače 2018.

U tom ćemo periodu nastojati odgovoriti na sva vaša pitanja, obaviti testiranja, upoznati vas s našim načinom rada i pozvati vas da nas posjetite na Danu otvorenih vrata gdje će biti više riječi o našim metodama učenja.

Sve informacije o upisima, terminima održavanja tečajeva kao i terminima testiranja moći ćete dobiti u spomenutom terminu: preko naše web stranice – (ispunite prijavu za željeni tečaj) ili preko  e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nastojat ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i odgovoriti na vaš upit. Također nam se u datom periodu možete obratiti na broj telefona: 091 2513 064, radnim danom od 12 do 19 sati. Ako vam se kojim slučajem ne javimo odmah na poziv, kontaktirat ćemo vas u prvom slobodnom trenutku jer je moguće da smo na nastavi ili testiranju.

Testiranje se može obaviti putem e-maila ili kod nas u centru uz prethodnu najavu mailom ili telefonom.

Istim se putem može upisati u bilo koji program učenja stranih jezika u našem jezičnom centru.

U našim prostorijama, Maksimirska 103/I kat, će vas u petak 09.02.2018. na DANU OTVORENIH VRATA od 14 do 19 sati čekati netko od naših profesora i tima koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i dati vam stručne savjete o što uspješnijem učenju stranih jezika.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto jer je broj polaznika u našem centru ograničen. 

Veselimo se Vašem dolasku i nadamo se da ćete postati dio naše obitelji koja OBOŽAVA strane jezike! 

Dođite i upoznajte se s našim ugodnim radnim prostorom uređenim tako da se naši polaznici osjećaju opušteno i sretno tijekom učenja, kao u vlastitom domu!

Čekamo Vas i radujemo Vam se:)