STANDARDNI TEČAJEVI

ENGLESKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI, ŠPANJOLSKI, FRANCUSKI ILI HRVATSKI JEZIK

Standardni tečajevi povezani su s konverzacijskim tečajevima jer se u HOMO HOMINI jezičnom centru radi na komunikaciji od prvog stupnja. Svi standardni tečajevi posjeduju interaktivni pristup (stalna komunikacija između predavača i polaznika) po čemu se razlikujemo od uobičajenih tečajeva.

Standardni konverzacijski tečaj stranih jezika prilagođen je polaznicima kako bi uspješno ovladali najvažnijom jezičnom vještinom – konverzacijom, a ujedno se riješili nelagode pri konverzaciji.

Također tečaj je namijenjen polaznicima koji žele usavršiti postojeće konverzacijske vještine.

Homo Homini Vam osigurava standardni konverzacijski tečaj u ugodnoj atmosferi i dobrom društvu.

Standardni tečajevi bazirani su na 3 školska sata tjedno odjednom jer smo osluškivanjem želja i potreba naših polaznika shvatili da im taj tempo nastave najbolje odgovara i najučinkovitiji je. Kad polaznici imaju tečaj stranog jezika po tri školska sata samo jednom tjedno, mogu bolje organizirati svoje vrijeme i rijetko izostaju. Osim toga, naš je prostor uređen tako da polaznici mogu u pauzi popiti kavu, malo predahnuti i opustiti se, tako da im tempo od tri školska sata nije prenaporan. Godina je podijeljena na dva semestra od kojih prvi traje od rujna do veljače, a drugi od veljače do lipnja. Tri školska sata također su se pokazala kao vrlo učinkovita.

Nastava se odražava u različitim terminima tijekom tjedna i subotom.